Ruokapalvelut​

Ravintokeskus

Ota yhteyttä

Ravintokeskus
040 714 3316 (ma-su 06 – 16.30)

Ruokapalvelupäällikkö
Sari Jäntti
040 714 3322

Toimitamme kaikki päivän ateriat Vesannon palvelukeskuksen osastoille ja tuetun palveluasumisen toimipisteisiin talon ulkopuolelle henkilökunnan tilauksen mukaan sekä ateriapalveluja kotihoidon asiakkaille koko kunnan alueella, sekä myös kaikki ateriat päiväkoteihin ja oppilaiden väsitötiloihin. Ruokavalioiden henkilökohtaistaminen huomioidaan.

Päiväkoti- ja oppilasruokailu tapahtuu jaksottaisesti sekä neljässä eri pisteessä eripuolilla kirkonkylää, joten kuljetuksia tarvitaan monessa erässä. Päiväkoti – ja koulupuolen kuljetukset hoidetaan ostopalveluna, kunnan monipalveluauto kuljettaa vanhuspuolen ruokakuljetukset kahdessa erässä päivittäin.

Toimintaamme ohjaa kummallakin sektorilla omat ravitsemusuositukset.Sydänmerkki kriteeristön mukaista lounasta, myös kasvisvaihtoehdolla, on kunnan henkilökunnan mahdollista käydä ruokailemassa palvelukeskuksen ruokasalissa. 

Muistattehan tilata henkilökuntaruokailuun erikseen kasvisruokavaihtoehdon, jotta kaikille halukaille riittää. Käytämme raaka-aineina Suomalaista lihaa, mikäli poikkeamme tästä, se on erikseen ilmoitettu ruokalistalla. Meillä on pääsääntöisesti käytössä myös Suomalainen tomaatti ja kurkku.