Majoitus ja mökkeily

Kunnan majoituspalveluita on päivitetty. Mikäli oma majoituspalvelusi puuttuu alla olevasta listasta, voit laittaa tiedot majoituksesta kuvan kera osoitteeseen: hanne.mantere@vesanto.fi

Lisää Vesannon ja lähialuiden majoituspalveluista löydät osoitteesta https://www.visitsavo.fi

Luostari

Viihdy rauhassa. Tasokas lomanviettopaikka kymmenelle hengelle tilavassa hirsitalossa Vesannolla Niiniveden rannalla. Piha-alueella ulkogrilli sekä rannassa savusauna, laituri, soutuvene ja vuokrattavissa perämoottori. Mahdollisuus kalastukseen Niinivedellä.

Kokous- ja koulutustilat 10-25 hengen ryhmille. Tilan päärakennuksessa kokous- ja juhlatilat 60 hengelle. Tilauksesta tarjoilut ja saunat. Mahdollisuus erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Avoinna ympäri vuoden.

Etäisyydet: Vesannon keskustaan on 10 km, Kuopioon 85 km ja Suonenjoelle 50 km.

Tiedustelut Matti Karttunen p. 040 523 1125.

Luostari

Joensuun lomamökit

Kaksi vuokrattavaa hirsimökkiä Sonkarinjärven rannalla n. 20 km:n päässä Vesannon keskustasta. Molemmissa sähköt, juokseva vesi järvestä, grillikatos, pihakeinu, laituri, soutuvene ja lapsiystävällinen uimaranta. Toisessa mökissä suihku ja sisä-wc sekä erillinen makuuaitta, toisessa kaksi erillistä makuuaittaa. Vuokrattavana kylpytynnyri.

Tiedustelut Pekka Nuutinen p. 040 766 9582.

Joensuun lomamökit

Jokela

Keitele-järven välittömässä läheisyydessä Harinkaalla. Kohteen päärakennus sisältä täysin uudistettu v. 2013. Talo 6-8 hengelle, 3 makuuhuonetta, maalämpö, takka. Rantaan 130 m, jossa laituri ja vene. Iso piha-alue. Hyvät kalastusmahdollisuudet. Rauhallinen sijainti. Harinkaan laivalaituriin pääsee myös isoilla veneillä, josta matkaa Pokelaan 1 km maantietä. Lisätietoja: www.nettimokki.com /haettavissa nimellä Pokela.

https://www.lomarengas.fi/mokit/vesanto-jokela-11430

Yhteyshenkilö: Esa Väätäinen, 040 028 1503, Arja Väätäinen 040 721 4848

Jokela

Kimari

Vesannon Urheilukalastajien mökki Niiniveden päässä Kukertaisjoen rannalla n. 7 km Vesannon keskustasta. Kiinteistö on rakennettu v.2005-2007. Kiinteistö käsittää n. 80 m² päärakennuksen, aitan, saunan, savusaunan ja varasto/wc-rakennuksen. Nukkumapaikkoja on 14 henkilölle. Varusteluun kuuluu puu- ja sähköliesi, jääkaappi, takka, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin sekä astiasto.

Tiedustelut Mauno Pääkkönen p. 040 074 1755.

Kimari

Koivulahti

Maatila- ja mökkimajoitusta Horontaipaleen kylässä, Länsi-Vesannolla 18 km päässä Vesannon keskustasta. Päärakennuksessa erillinen asunto (2 mh, oh, k) 6 henkilölle.

Koivulahdessa on iso piha-alue, jossa on mahdollisuus pelata ulkopelejä. Rantaan 100 m, jossa rantasauna, tilava terassi ja laituri. Mahdollisuus käyttää soutuvenettä ja lainata pelastusliivejä. Vajaan 2 km päässä Koivulahdesta 6 (8) hengen loma-asunto (1 mh, tupa, parvi).

Tutustu myös koivulahdentila.fi/

Lisätietoja Anne Jalasaho 050 463 1663, sähköposti: anne.jalasaho(at)gmail.com

Koivulahti

Demarimökki

Vesannon Demarien mökki on vuokrattavana sopimuksen mukaan. Kempinniementie 92, 72310 NIINIVESI.

Mökki on otettu käyttöön vuonna 1996. Mökki sisältää tupakeittiön, perusastiat, vuodepaikkoja on viisi (5), sama määrä peittoja ja tyynyjä löytyy. Lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet, sekä talouspaperin tuo vuokralainen tullessaan. Lisävarusteina radio, televisio, mikro, jääkaappi, sähköhella, takka, sekä sähkösauna pukuhuoneineen. Lasitettu kuisti.

Pihassa on nukkuma-aitta, jossa on kahden hengen sänky ja sähköt. Lasitettu grillikatos rannassa, jossa myös soutuvene. Kalastuslupa on maksettu. Toinen oleskelukatos mökin ja aitan välissä.

Mökkivaraukset hoitaa Riitta Kukko puh. 040 762 5130. 01.01.2023 60€/vrk ei jäsen, jäsen 35€

Demarimökki

Lomayksiö Vesannon keskustassa

Täällä majoitut mukavasti , hyvin varusteltu keittiö, iso tv 48′, internetyhteys, mukavat sängyt (2kpl) ja kokonaan uusittu kylpyhuone ja vasta remontoitu asunto. Sijainti keskellä kirkonkylän palveluita. Kysy myös viikko/kuukausihintoja. Yrityksille myös lasku+ alv mahdollinen.https://airbnb.com/h/lomayksio-vesannon-kirkolla

Lomayksiö Vesannon keskustassa

Lomakoti Vesannon keskustassa

Tässä tilava lomahuoneisto keskellä Vesannon palveluja, 3 makuuhuonetta , joissa sängyt kuudelle sekä avattava vuodesohva olohuoneessa, jossa iso 55’ tv, sauna, takka, 2 kylpyhuonetta & 2 wc sekä hyvin varustettu keittiö ja ruokapöytä 8 hengelle. Kysy myös viikko/kuukausihintoja. Yrityksille myös lasku + alv mahdollinen.https://airbnb.com/h/lomakoti-vesannon-kirkolla

Lomakoti Vesannon keskustassa

Huuhtajankoski

Vesannon keskustasta noin 12 km päässä Niiniveden rannalla sijaitsee Vilpola kalastuslodge, johon voi majoittua n. 14 henkilöä väljästi. Rakennuksessa on n. 600-neliötä majoitus- ja oleskelutilaa.

  • Tilava keittiö ja ruokapöytä
  • Sähkösauna, palju ja jäähyttelytila
  • 3-kerrosta käytössä
  • Tilava olohuone ja muut tilat
  • Äänentoisto + iso TV

Vilpolassa ruokailumahdollisuus (esim. aamupala, keittolounas, illallinen).
Lisätietoja: https://huuhtajankoski.fi
Varaukset: Petri Huttunen, p. 050 590 4313 tai Teemu Hiltunen, p. 040 7746 308 tai huuhtajankoskiadventures(at)gmail.com

Huuhtajankoski

Jaa sivu