Etsivä nuorisotyö

Mitä etsivä nuorisotyö on?

Etsivä nuorisotyö tarjoaa 15-29-vuotiaille nuorille yhteistyömahdollisuuden erilaisissa elämäntilanteissa. Jos sinua huolettaa esimerkiksi asumiseen, talouteen, terveyteen tai päihteiden käyttöön liittyvät asiat tai etsit sopivaa opiskelu- tai työpaikkaa tai tekemistä päivääsi, kannattaa olla yhteydessä etsivään. Olipa kyseessä mikä tahansa asia, yhdessä voidaan löytää ratkaisu. Sinun omat tarpeesi, tavoitteesi ja kiinnostuksen kohteesi ohjaavat yhteistyötä. Yhteistyötä voidaan tehdä niin pitkään kuin koet sen itsellesi tarpeelliseksi.

Yhteistyö etsivän nuorisotyöntekijän kanssa on sinulle maksutonta, vapaaehtoista ja luottamuksellista. Etsivän kanssa voit tavata sinulle sopivassa paikassa, sinulle sopivana aikana. Parhaiten tavoitat etsivän nuorisotyöntekijän puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta.

Nuorten kommentteja siitä, kuinka etsivä nuorisotyö on ollut avuksi ja tueksi

”Omiin murheisiin ja pelkoihin. Uskallukseen lähteä tekemään asioita ja löytää omaa juttua. Ja itsetuntoon. Ja rutiinien saamiseen. Ja terveellisempään elämään mitä olen toivonut, että saavuttaisin. Ja hakemuksien yms. asioiden hoitamisessa”

”Etsivä nuorisotyöntekijä on auttanut minua työnhaussa, sekä siviilipalveluksen järjestelyistä”

”Etsivä nuorisotyöntekijä vaikuttaa oikeasti kiinnostuneelta asioistani. Hänen kanssaan on helppo ja mukava keskustella asioista”

 

 

Etsivä nuorisotyöntekijä Katja Räisänen
katja.raisanen@vesanto.fi
044 788 5422
FB: Etsivä Katja Vesanto Tervo
IG: Etsivä Katja Vesanto Tervo
snapchat: Etsivä Katja

Käyntiosoite: Valokuja 1, Vesanto

Nuorisolain mukaiset ilmoitukset voi postittaa osoitteeseen: Strandmanintie 2, 72300 Vesanto

Made by Pyry Korhonen

Jaa sivu