Nuorten yökahvila

Kaikkien vesantolaisten tuntema ”kuppila” on toiminut osoitteessa Kuusitie 1 jo vuodesta 1996 alkaen ja toimii edelleen. Kuppilassa voit tavata muita nuoria, pelata biljardia, pleikkaria, Nintendo Switchiä tai katsoa vaikkapa Netflixiä jättikokoiselta (250 cm x 150 cm) ”TV – ruudultamme”. Kuppilassa on neljä tehokasta pelikoetta, sekä nopea WLAN-yhteys, mikäli surffailet mielummin vaikkapa kännykälläsi.

Yökahvilasta löytyy uskomattoman iso kasa hieman tuntemattomampia, mutta törkeän hyviä lauta- ja korttipelejä sekä monia, monia muita, myös tutumpia pelejä. Ei varmaan sellaista iltaa ole, etteikö jonkin pöydän ääressä olisi pelit pystyssä. Ei muuta kuin mukaan ja muuttumaan!

Kahvit tarjotaan talon puolesta. Joskus jopa keitetään valmiiksi. Soittohaluisille löytyy bändikämppä sun muut vekottimet. Eikä täällä aina tartte tehdä yhtään mitään. Jos siltä tuntuu niin mene vaikka riippumattoon makaamaan, laita silmät kiinni ja uppoudu musiikkiin.

Ai niin… kuppilassa pääset myös pelaamaan myös ”Iron Maiden Legacy Of The Beast (Premium) 2018” -flipperiä, eikä tämäkään lysti maksa mitään.

Avoinna Pe ja La 19:00 – 23:00
(muina aikoina erikseen sopimalla)

Jaa sivu