Yhteystiedot

Varhaiskasvatusjohtaja 
Mari Jääskeläinen 
050 387 9951 
mari.jaaskelainen(at)vesanto.fi 

Päiväkoti Esikko 
Koulutie 16, 72300 Vesanto 

044 2825579 (Timantit) 
044 788 5427 (Esikoulu) 
044 788 5597 (Nuppuset) 

Päivähoitotoimisto  
Koulutie 16, 72300 Vesanto 
avoinna ma-pe 9.00-15.00 

Varhaiskasvatuksen Peda.net 

Päiväkoti Esikko

Toimintansa 1.8.2016 aloittanut Päiväkoti Esikko tarjoaa lapsille varhaiskasvatusta alle 3- vuotiaiden Nuppuset ryhmässä, 3-5- vuotiaiden Timantit ryhmässä sekä esiopetusta ja täydentävää varhaiskasvatusta Eskarit-ryhmässä. 

Varhaiskasvatuksella tarkoitetaan lapsen suunnitelmallista ja tavoitteellista kasvatuksen, opetuksen ja hoidon muodostamaa kokonaisuutta, jossa painottuu erityisesti pedagogiikka.  

Kaiken toimintamme lähtökohtana on lapsen edun ensisijaisuus, lapsen oikeus hyvinvointiin, huolenpitoon ja suojeluun, lapsen mielipiteen huomioon ottaminen ja yhdenvertaisen ja tasa-arvoisen kohtelun vaatimus. 

Päiväkoti Esikko sijaitsee samassa pihapiirissä koulun ja liikuntahallin kanssa. Valaistulle pururadalle, hiihtoladulle, luistelukentille ja vauhdikkaaseen pulkkamäkeen pääsemme siirtymään suoraan päiväkodin pihasta. Päiväkodin sijainti mahdollistaa mainiosti monipuolisen luonto- ja liikuntapainotteisen toiminnan.  

42- paikkaiseen päiväkoti Esikkoon on keskitetty kunnan vuorohoito. Ilta-, yö- ja viikonloppuhoitoa tarjotaan niille lapsille, joilla on vuorohoidon tarve huoltajien työn tai ammattiin johtavan opiskelun johdosta. 

 

Asioi sähköisesti

Voit hoitaa kaikki lapsen hoitoon ja varhaiskasvatukseen liittyvät asiat sähköisesti Daisynetin ja eDaisyn kautta. Sähköiseen asiointiin kirjaudutaan aina Suomi.fi palvelun kautta vahvalla tunnistautumisella, eli pankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella. Huoltajalla on oltava käytössä sähköposti.

Kun käyt päivittämässä lapsen perustietolomakkeen, lisää sähköpostiosoitteesi ja lisää täppä kohtaan ”salli sähköpostimuistutukset”. Näin saat herätteen sähköposteihin tiedoksiannoista. Jokaisen huoltajan tulee luoda oma käyttäjätunnus Daisynettiin ja tarkastaa omat tiedot perustietolomakkeelta. 

HAKEMUKSET JA ILMOITUKSET 

Hoida täällä lapsen varhaiskasvatukseen liittyvät kertaluontoiset asiat: varhaiskasvatuspaikan haku, esiopetukseen ilmoittautuminen, ilmoita huoltajien tulotiedot, tee irtisanomis- tai perhetietojen muutosilmoitus. 

Kirjaudu tästä
https://vesanto.daisynet.fi/eDaisy/Esuomi/EsuomiLogin

PÄIVITTÄISET ASIAT 

Hoida täällä lapsesi varhaiskasvatukseen liittyviä päivittäisiä asioita: ilmoita hoitoajat ja poissaolot, katso lapsen hoitoaikatiedot, lue tiedotteita ja ohjeita, ilmoita varahakijat ja ruoka-ainerajoitteet.

Kirjaudu tästä
https://vesanto.daisyfamily.fi