Palveluasumista järjestetään henkilöille, jotka tarvitsevat soveltuvan asunnon ja hoitoa ja huolenpitoa. Palveluasumisella tarkoitetaan palveluasunnossa järjestettävää asumista ja palvelua. Palveluihin sisältyvät asiakkaan tarpeen mukainen hoito ja huolenpito, toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä toiminta, ateria-, vaatehuolto-, peseytymis- ja siivouspalvelut sekä osallisuutta ja sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut.

Simolan palvelukeskus sijaitsee rauhallisella alueella Vesannon keskustan tuntumassa, terveyskeskuksen kanssa samassa talossa. Asukkailla on käytössään viihtyisä aidattu ja turvallinen piha-alue. Palvelukeskuksessa on kolme erillistä yksikköä Pelakuu, Kuntovaari ja Myllykallio.

Kuntovaari

Kuntovaari on tarkoitettu 12 asukkaalle. Asukkaat ovat yhden hoitajan avustettavia. Hoitoa toteutetaan moniammatillisesti kuntouttavalla työotteella. Jokaiselle asukkaalle tehdään yksilöllinen hoito- kuntoutusuunnitelma, joka perustuu asukkaan tarpeisiin ja hänen voimavaroihinsa. Yksikössä on 2 vuorohoitopaikkaa.

Palveluasumista haetaan palveluhakemuksella (sähköinen hakemus aukeaa uuteen välilehteen).

Kotihoidon ja asumispalveluiden myöntämisperusteet

Simolan palvekeskus
Simolantie 15 C
040 714 3314

Palvelupäällikkö Pia Matinen
044 788 5410
pia.matinen(at)vesanto.fi

Vastaava sairaanhoitaja
044 282 5582