Etätöihin hirsikoulun tiloihin!

Tervetuloa Vesannon hirsikoululle etätöihin!

Opettajien ryhmätyötila käytössä etätyöläisille 6.6.-5.8.2022

Kun muu perhe lomailee Vesannolla, voi etätyöläinen suunnistaa Vesannon Hirsikoululle (Koulutie 16) rauhassa töitä tekemään puhtaissa, uusissa ja moderneissa tiloissa. Pääovista tullessa oikean puolen siivessä sijaitseva opettajien ryhmätyötila tarjoaa etätyömahdollisuuden kesän ajaksi 6.6.-5.8.2022 maksutta MASU Maaseudun uudet asumisratkaisut -hankkeen etätyökokeiluna. Tila on maksutta käytettävissä klo 7-20 arkipäivisin. Koululla on käytettävissä langaton verkko, kopiokone, neuvotteluhuone (heinäkuussa), taukotila keittiövarustein ja saniteettitilat. Oheistilojen käyttöön ei tarvitse tehdä varausta, vaan niitä voi käyttää, mikäli tilat ovat vapaana.

Hirsikoulun opettajien etätyötilan varaaminen ja käyttö on maksutonta.
Opettajien ryhmätyötila varataan sähköpostitse MASU-hankkeen projektipäälliköltä (Laura Vänskä: laura.vanska(at)vesanto.fi). Postissa toivotaan varaajan mainitsevan oman nimen, yrityksen, kotipaikkakunnan, kotiosoitteen ja puhelinnumeron, sekä ajanjakson (6.6.-5.8. välillä), jolle varausta toivoo. Paikkoja on kerralla 10:lle etätyöläiselle. Varaaja sitoutuu osaltaan pitämään huolta tilan siisteydestä, turvallisesta käytöstä ja tilan kunnossa pysymisestä.

Varauksen tehtyäsi saat vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa varausvahvistusta tai sinulla on kysyttävää varauksestasi, ota yhteyttä: Laura Vänskä, MASU-hanke, p. 044 282 5589.

Etätyötilaan pääset MASU-hankkeen projektipäällikkö -Lauralta saamallasi avaimella klo 7-20 arkipäivinä 6.6.-5.8. aikavälille varaamasi ajan. Laura perehdyttää tilojen käyttöön. Tilaa voi varata tunti tai päivä kerrallaan jopa yhteensä 2 kuukaudeksi, mikäli oma tarve niin vaatii.

Tervetuloa uusiin puhtaan sisäilman työtiloihin, joissa työergonomiasta on huolehdittu!

Jaa sivu