Katja Räisänen on vuoden 2023 sosiaali-immeinen

Talentia Pohjois-Savo on valinnut vuoden 2023 sosiaali- immeiseksi Vesannon etsivän nuorisotyöntekijä Katja Räisäsen. Talentia Pohjois- Savo pyysi ilmiantoja sopivista sosiaali-immeisistä ja valitsi tulleista ehdotuksista parhaan. Katja kävi vastaanottamassa kunnianosoituksen Talentian syyskokouksessa.  

Kunniakirjan tekstissä Katjaa kuvataan näin: ”Katja on pyyteetön ja lämmin sosiaali- alan ammattilainen, jota työkaverit arvostavat. Hän on tehnyt työuransa lasten ja nuorten parissa. Katja järjestää nuorille mahdollisuuksia elämyksiin niin luotoretkillä kuin ulkomaanmatkoillakin. Asiakkaat hän kohtaa aidosti kuunnellen ja asettaa nuorten edun aina etusijalle.

Katja on ylläpitänyt ammattitaitoaan kouluttautumalla sekä pyrkii aktiivisesti kehittämään työtään yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. työn vaatimukset ja olosuhteet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta Katja on säilyttänyt intohimon työhönsä sekä nuorten kanssa työskentelyyn.”

Katjalle etsivän nuorisotyöntekijän työssä tärkeintä ovat ehdottomasti nuoret. Etsivä nuorisotyöntekijä toimii nuorten apuna ja tukena erilaisissa arjen asioissa vastaten juuri nuoren omiin tarpeisiin. Katjalle onkin tärkeää, että nuorilla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa omiin asioihinsa ja että heidät kohdataan olemalla aidosti läsnä. Katja tekee työtä aitona omana itsenään suurella sydämellä.

Katja kertoo: ”Olen äärettömän onnellinen, että olen saanut tehdä työtä, jonka koen opettavan minua. Nuorilta opin koko ajan ja myös työkaverit ja verkostot ovat antaneet minulle todella paljon matkan varrella. Työ on mielekästä myös siksi, että se on vastavuoroista nuorten kanssa, voin jeesata heitä ja aina olen voinut luottaa nuorten apuun, kun olen ollut kädetön esim. uusien sovellusten tai muiden teknisten asioiden kanssa. Yhdessä tehden onnistutaan❤️

Vesannon kunta onnittelee lämpimästi Katjaa, vuoden 2023 sosiaali-immeistä! Kiitos kun olet ❤️

Jaa sivu