Kysely uuden koulun käytöstä ja vuokratasosta

Vesannon kunta etsii näkökulmia koulun tapahtumatilan vuokratasoon sekä rohkaisee ideoimaan tapahtumatilan käyttöä

Vesannon uudella koululla on hieno ja avara ruokasali, jota on kaavailtu koko kunnan yhteiseksi olohuoneeksi ja kaikkien vuokrattavissa olevaksi tapahtumatilaksi. Tila on avara, ja siinä puurakennukselle tyypillinen hyvä akustiikka. Tilasta löytyy iso, 5m leveä valkokangas ja laadukas videotykki ja äänentoisto. Istumapaikkoja on vakiovarustuksella 73, ja sitä voidaan laajentaa jopa 120 paikkaiseksi.

Nyt Vesannon uuden hirsikoulun avoimien ovien yhteydessä 12.10.2021 lanseerataan kaksi viikkoa auki oleva kysely, jonka tarkoituksena on selvittää kuntalaisten näkemystä mainion tapahtumatilan, koulun aulan, eli ns. kunnan yhteisen olohuoneen sopivasta vuokratasosta ja kuulla asukkaiden ajatuksia hintatason taustalla. Lisäksi haluamme rohkaista kuntalaisia ideoimaan tapahtumatilalle erilaisia käyttötarkoituksia.

Kysely löytyy tämän linkin takaa ja on auki 26.10. saakka: https://forms.office.com/r/zpqzuWGyAj

Lisätietoja kyselystä alla olevalla videolla:

Ideat aulan käyttöön koostetaan ja laitetaan julkisesti jakoon sekä tiedoksi Vesannon elinvoimaryhmälle, ja hintatasokyselyä käytetään osana sivistyslautakunnan päätöksentekoa jo vuoden 2021 loppupuolella.

Lisätietoja:

Vesannon kunnan hallinnollinen rehtori, sivistystoimenjohtaja Jaana Ruuskanen, p.050 387 9966.

Mukana-hankkeen projektipäällikkö Ville Keränen, p. 040 682 4620.

Linkki, lisätietoja Mukana -hankkeesta: https://www.savogrow.fi/tietoa-meista/hankkeet/mukana/

Kysely on tehty yhteistyössä Savogrown Mukana – tulevaisuuden osallisuusmallit 2025 hankkeen kanssa, jonka rahoittajana toimii Maaseuturahasto: ”Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin”.

Jaa sivu