Omakysteri aukeaa

Omakysteri palvelu mahdollistaa ajanvarauksen Korona – rokotuksiin

Kysterin alueella on jo käytössä sähköisen hoidon tarpeen arvioinnin mahdollistava palvelu. Nyt tämän rinnalle avataan myös Omakysteri – sähköisen asioinnin palvelu.

Omakysterin tulevaisuuden tavoite on mahdollistaa laaja-alaista sähköistä asiointia.

Eri ominaisuuksien käyttöönotto toteutetaan portaittain ja palvelua kehitetään käyttökokemusten ja palautteiden myötä.   

Ensimmäiseksi palvelu mahdollistaa korona-rokotus ajanvarauksen.

Eri ikäryhmien rokotusaikojen saatavuutta palvelussa rajataan valtakunnallisten ohjeistusten ja rokotteiden saatavuuden mukaan.

Palveluun kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla, varmennekortilla tai mobiilivarmenteella Kysterin verkkosivuilta löytyvän linkin kautta.

Järjestelmä huomioi automaattisesti ennalta ohjelmoidut rajaukset kuten rokotettavan iän ja asuinpaikkakunnan. Näin palveluun aukeaa näkyväksi vain tietyt ajat. Mikäli et löydä palvelusta varattavia aikoja itsellesi, johtuu tämä todennäköisesti rokotusjärjestyksen toteutumisesta. 

Ajanvaraus linkki aukeaa 7.6 alkavalla viikolla ja aikoja avataan rokotteiden saatavuuden mukaan. Palvelusta voit varata itsellesi ajan vuorokauden ympäri.

Mikäli ajanvaraus sähköisesti ei onnistu niin voit edelleenkin varata aikaa aikaisemman ohjeistuksen mukaisesti jättämällä yhteystietosi vastaajapalveluun numerossa 017- 171 165.

Varaa aikasi ensisijaisesti Omakysteri – palvelusta. Rokotustoiminta kuormittaa myös terveydenhuollon henkilökuntaa ja varaamalla itse ajan palvelustamme voit helpottaa tätä ja sujuvoittaa rokotusten toteutumista omalta osaltasi.

Omakysteri – verkkoportaalin löydät osoitteesta: www.kysteri.fi