Robotti soittaa pian toistamiseen – tiedote 2.2.2021

SavoGrown alueella (Suonenjoki-Rautalampi-Tervo-Vesanto-Keitele-Pielavesi) toteutettava robottipuhelukokeilu etenee. Robotti soittaa Vesantolaisille nyt 2. soittokierroksen 10. Helmikuuta klo 17-18. 

Kunnanjohtaja Pia Harmokiven äänellä soittava puhelurobotti kysyy seuraavat kysymykset:  

  • Missä määrin sinulla on mielestäsi mahdollisuus vaikuttaa kunnan asioihin? Millainen olisi mielestäsi hyvä keino tuoda esiin asioita, joihin haluaisit muutosta?  
  • Miten koet omalla kohdallasi, että yhteisöllisyys, yhteen hiileen puhaltaminen ja toisistamme huolehtiminen Vesannolla toteutuu? 
  • Mitä sinä sanoisit henkilölle, joka harkitsee muuttamista Vesannolle tai vapaa-ajan asunnon hankkimista täältä? 
  • Millaista sinun arkesi Vesannolla on nyt ja millaista toivoisit sen olevan tulevaisuudessa? 

Kysymyksestä toiseen tulee siirtyä ruutu (tai tutummin #-näppäimellä), joten kannattaa kokeilla etukäteen mistä kyseinen näppäin löytyy.  Puheluiden sisältö käsitellään täysin nimettömästi. 

Teknisistä syistä johtuen emme välttämättä saa käyttöömme kaikkien kuntalaisten numeroita, mutta haluamme antaa kaikille mahdollisuuden osallistua. Jos sinulle ei soiteta, niin voit itse soittaa puhelurobotin numeroon keskiviikkoon 17.2. asti. Voit myös soittaa uudelleen, jos mieleesi tulee asioita, joita et huomannut mainita ensimmäisessä puhelussa. 

Robottipuhelinteknologialla saadut vastaukset käsitellään tekoälyä hyöyntäen kunnan henkilöstön toimesta ja koostamme niistä yhteenvedon kunnan nettivisuille maaliskuun 2021 aikana. Vastauksista koostetaan yhteenveto, joka julkaistaan kunnan verkkosivoilla ja sosiaalisessa mediassa sekä käytetään Vesannon kunnan toiminnan kehittämiseen. Nyt on siis oikeasti mahdollisuus vaikuttaa!

Robottipuhelu tulee Vesannon asukkaille numerosta 044 788 5401 

Kokeilun etenemistä voi seurata mm. SavoGrown verkkosivuilla: https://www.savogrow.fi/robottipuhelut 

 Sitran Kansanvallan peruskorjaus –projekti: https://www.sitra.fi/aiheet/kansanvallan-peruskorjaus/  

Lisätietoja Robottipuhelut-kokeilusta antaa SavoGrown Elinvoimapäällikkö Sanna Kauvosaari  

p. 0400 866 724 sanna.kauvosaari@savogrow.fi, Sitran Asiantuntija Joonas Leppänen, p. 0294 618 454 joonas.leppanen@sitra.fi  

Jaa sivu