You are currently viewing Tule kehittämään lukiostamme Suomen paras!

Tule kehittämään lukiostamme Suomen paras!

Vesannolla lukiomyönteisyys on Suomen huippua. Kun katsotaan mikä osuus peruskoulun päättävistä jatkaa opintojaan lukioon, Vesanto on valtakunnallisesti 20 parhaan joukossa. Oppilailta kysyttäessä lukion vahvuuksina nousevat esiin mm. yhteisöllisyys, mukavat opettajat ja hyvä ruoka. Kun tähän listaan lisätään vasta valmistunut uusi maailmanluokan hirsikoulu, voidaan todeta, että lukiollamme on erittäin vahva perusta toiminnassaan.

Vaikka olemmekin tyytyväisiä nykytilaan, haluamme silti olla vieläkin parempia. Käynnistimme vuoden 2021 lopussa projektin lukion kehittämiseksi. Projektiryhmässä eri näkökulmia ovat tuomassa rehtorit, opettajia, oppilaita ja luottamushenkilöitä. Tähän mennessä projekti on keskittynyt ymmärtämään syvällisesti nykytilaa, seuraavaksi keskitymme ideoimaan mitä kaikkea uutta voisimme tehdä.

Projektiryhmän monipuolisuudesta huolimatta emme usko, että kaikki hyvät ideat syntyisivät näin pienessä porukassa. Olemme kysyneet ideoita jo nyt sekä oppilailta että koulun henkilökunnalta, mutta haluaisimme kuulla myös teidän kuntalaisten ja entisten opiskelijoiden ajatuksia laajemmin.

Mikäli haluat antaa omat ajatuksesi ja ideasi lukion kehittämistyöhön, käy vastaamassa kyselyyn täällä: https://app.innoduel.com/app/arena?pid=11899&sid=794ca05b14d3 

Tai kopioi osoite tästä: https://app.innoduel.com/app/arena?pid=11899&sid=794ca05b14d3

Pyrimme kehitystyössä mahdollisimman suureen läpinäkyvyyteen ja tulemme julkaisemaan kyselyn tulokset myöhemmin tällä sivulla.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai muuten haluat olla yhteydessä lukion kehittämiseen liittyen, ole yhteydessä Jaanaan, Anneen tai Petriin:

Jaana Ruuskanen
Hallinnollinen rehtori – sivistystoimenjohtaja
0503879966
Jaana.ruuskanen@vesanto.fi

Anne Jäntti Sivistyslautakunnan pj.
0407443004
jantinanne@gmail.com

Petri Huttunen Elinvoimaryhmän vpj, kehitysprojektin päällikkö
0400218424
Petri.huttunen@iki.fi