Vesannon kunta kerää asukkaiden ideoita

TIEDOTE                                                                                                                        Julkaisuvapaa heti

10.3.2022

Vesannon kunta kerää asukkaiden ideoita hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen


Vesannon kunta kerää kevään aikana ideoita asukkailta hyvinvointisuunnitelman tavoitteiden edistämiseen. Ensimmäisenä ideoita kerätään Niiniveden nuorisoseurantalolla sunnuntaina 13.3. klo 14:00.

Ki-Pa-Ku (Kirkko-Pankki-Kunta) -yhteistyön pilottihanke haluaa ottaa asukkaat mukaan kaikkien hyvinvoinnin ja terveyden eteen tehtävään työhön. Ideoiden pohjalta laaditaan suunnitelma hyvinvointia ja terveyttä tukevista toimenpiteistä.

Kunnanvaltuuston painopisteet vuosille 2021-2025 ovat hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, luonto ja osallisuus. Valtuuston hyväksymä hyvinvointisuunnitelma sisältää tavoitteita mm. liikunnan ja elintapojen kehittämiseen sekä osallisuuden lisäämiseen. Asukkaiden ideoita kerätään esimerkiksi retkeily- ja harrastuspaikkoihin sekä yhteisölliseen toimintaan liittyen.

Ideat kerätään osana Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n hallinnoiman ”Osallisuudella uusia palveluratkaisuja ja hyvinvointia Pohjois-Savoon” -hankkeen (OSPA) toimenpiteitä. Kevään aikana ideoita kootaan niin livetilaisuuksissa kuin netissä.

Lisätiedot:

Elina Huerta, OSPA-hanke, puh. 050 511 8490, elina.huerta@mansikkary.fi

Jaa sivu