Yritysneuvonta

Yritysneuvonnan palvelut Vesannolle tuottaa Kehitysyhtiö SavoGrow Oy. Vesannon ja Tervon kuntien yhteisenä elinkeinoasiamiehenä toimii Sari Tulila. Kehitysyhtiö SavoGrown elinkeinoasiamies Sari Tulila jää opintovapaalle 1.3.-30.9.2022 väliseksi ajaksi. Opintovapaan ajalle Tervon ja Vesannon kuntien yritysneuvontaan on valittu sijaiseksi YAMK-agrologi Aila Riikonen Vesannolta (kuvassa). Riikonen neuvoo yrittäjiä ja toimii elinkeinojen kehittämisasioissa molemmissa kunnissa.

Elinkeinoasiamiehen toimenkuva jakautuu kahteen päätehtävään; yritysneuvontaan sekä kunnissa tehtävään elinkeinojen- ja elinvoima-asioiden kehittämistyöhön.

Yritysneuvonnan piiriin kuuluvat kaikki yritykset ja yrittäjyydestä kiinnostuneet ”vauvasta vaariin” eli mm. aloittavien yritysten neuvonta, starttirahalausunnot sekä toimivien yritysten neuvonta, kuten rahoitus- ja yrityksen kehittämisneuvonta. SavoGrow tuottaa alueella myös Uusyrityskeskuksen palvelut.

Apuna elinkeinotoiminnan kehittämisessä on SavoGrow Oy:n muut projektit, joista merkittävimmät vesantolaisten yritysten kannalta ovat elintarvike-, metalli-, yrityskoulutus- sekä maaseutuyritysprojektit. Vesannon alueella toimivat myös ProAgrian maaseutuyritysneuvojat tarvittaessa.

Ota yhteyttä

ELINKEINOASIAMIES

Aila Riikonen

Ohjeita työnantajalle, joka palkkaa Ukrainasta paenneen työntekijän!